Hyppää sisältöön
Fraktio
perjantaipresis Fraktiolla

Meillä on ollut tapana järjestää sisäisiä koulutuksia perjantaisin. Tilaisuus kulkee nimellä perjantaipresis (tapahtuma on tunnettu myös huudahduksesta “läppärit sulkeutuu, pullot avautuu”). Ideana on, että kuka tahansa voi pitää valitsemastaan aiheesta vapaamuotoisen esitelmän eli “presiksen”. Ajatuksena oppia toinen toisilta. Käytännössä istutaan siis viikon lopuksi taukotilan sohville, otetaan ehkä pari olutta ja opitaan.

Tapoihimme kuuluu tehdä asiat jatkuvasti entistä avoimemmin ja paremmin. Siispä aloitamme “julkiset perjantaipresikset” marraskuussa 2014. Näin ollen kuka tahansa, mistä tahansa, olit sitten ystävämme, asiakkaamme tai “kilpailija” – olet tervetullut konttorillemme Kamppiin aina perjantaisin klo 16. Luvassa mielenkiintoisia esityksiä, mukavaa yhdessäoloa ja tarjoilut talon puolesta.

Haluatko tulla pitämään presiksen? Mahtavaa!!

Loistavaa!! Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva aihe ja päivämäärä.

Missä?

Fraktion toimisto Kampissa, Antinkatu 1

Milloin?

Perjantaisin klo 16

Välillä perjantaille sattuu juhlapyhiä tai muita tapahtumia, jolloin ei presiksiä järjestetä. Kannattaa seurata Facebookista tai perjantaipresis.fi -sivulta milloin on seuraava presis.

Striimi

Presikset myös oletuksena striimataan, joten jos et pääse paikalle, hyppää mukaan striimin kautta. Linkki löytyy aina www.perjantaipresis.fi -sivulta. Suurin osa presiksistä on myös katseltavissa jälkikäteen Youtube-kanavaltamme.

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi