Hyppää sisältöön
Fraktio

Mitä ovat lohkoketjut ja kryptovaluutat?

Puhuja:

Ilmari Kumpula
,
Fraktio

Pidetty:

26.11.2021

Kategoriat:

Perjantaipresis

Mitä ovat lohkoketjut ja kryptovaluutat, mitä kaikkea mielenkiintoista niillä voi tehdä ja miten ne tulevat muuttamaan maailmaasi?

Kryptovaluutat ja lohkoketjut ovat tänä päivänä sekava aihe. Nuorten lompakoissa on meemikoirakolikoita, Bitcoin maksaa 50 000 € kappale, suomalaiset asuntokaupat tapahtuvat nykyään lohkoketjussa ja virtuaalilouhijat kuluttavat Ruotsin valtion verran sähköä louhiessaan uutta kryptovaluuttaa. Onko tässä kaikessa mitään järkeä vai onko kaikki vain turhaa hypeä?

Ilmari Kumpula on lohkoketjukehittäjä, joka on puuhaillut lohkoketjujen parissa jo yli 5 vuotta ja kertoo sinulle Lohkoketju Deep Dive -sarjan ensimmäisessä osassa kaiken oleellisen siitä, mitä lohkoketjut ovat, mikä niissä on erikoista ja miten ne tulevat muuttamaan maailmaa tulevien vuosikymmenien aikana.

Voit tulla presikseen paikan päälle toimistollemme Helsingin Kamppiin tai hypätä linjoille seuraamaan striimiä omalta koneeltasi Youtubesta klo 16 alkaen.

Jos tulet tapahtumaan paikan päälle, ilmoittaudu ennakkoon. Otamme vieraita rajallisen määrän. Tulethan paikalle vain, jos olet terve, saanut kaksi koronarokotetta, sairastanut koronan vastikään tai käynyt testissä edellisen vuorokauden aikana.

 

Muita presiksiä

Oliver Granlund
Perjantaipresis
Räätälöidyt näppäimistöt

joulu

Teemu Puuska
Perjantaipresis
Palautteen voima: Miten työntekijöiden antama vertaispalaute vaikuttaa yksilöön ja organisaatioon?
Perjantaipresis_valmennus
Perjantaipresis
Valmentaminen etäaikana

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi