Fraktio

Kestävän rakentamisen haasteet

Puhuja:

Katja Rodionova

Pidetty:

01.11.2019

Kategoriat:

Perjantaipresis

Kestävä rakentaminen on tulevaisuuden kannalta välttämätöntä. Edessä on uusia haasteita urbanisaation ja ilmastonmuutoksen muodossa, eikä näitä voida ratkoa enää perinteisin keinoin. Tällä viikolla (1.11.2019) perjantaipresiksessä Katja Rodionova kertoo meille kestävän rakentamisen haasteista sekä talojen kokonaissuunnittelusta. Mitä se oikein on ja miten digitaalinen teknologia sopii siihen paremmin kuin tavanomaiseen suunnitteluun? Katja lupasi myös kertoa muutaman sanan puutalojen ihmeellisestä maailmasta digitaalisen kaksosen näkökulmasta.

Katja Rodionova on insinööri, joka tekee työkseen rakennesuunnittelua ja riskiarviointia. Tällä hetkellä Katja toteuttaa pitkäaikaista unelmaansa ja suorittaa työn ohessa Cambridgen yliopistolla kestävän rakentamisen maisteritutkintoa.

Muita presiksiä

Jaani ja animaatiot
Perjantaipresis
Webanimaatioilla lisää liksaa?
Miten käy kasvutavoitteiden
Perjantaipresis
Miten käy kasvutavoitteiden, kun olemme kaikki samassa suossa?
Startupin johtaminen sadan hengen yritykseksi
Perjantaipresis
Startupin johtaminen sadan hengen yritykseksi

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää