Fraktio

Forest Office – irti urbaanista toimistosta

Puhuja:

Tero Pajunen
,
Hyvinvointikylä

Pidetty:

11.10.2019

Kategoriat:

Perjantaipresis, Yrityskulttuuri

Miten urbaanista toimistosta irroittautuminen luontoympäristöön edistää työsuorituksia, vahvistaen samalla yhteisöllisyyttä, luovuutta ja aitoa mielenrauhaa? Tällä viikolla perjantaipresiksessä (11.10.2019) Hyvinvointikylän Tero Pajunen kertoo meille uudesta konseptistaan nimeltä Forest Office. Rauhoitu, virkisty, onnistu. Ja tule mukaan perjantaipresikseen kuulemaan lisää!

Tero Pajunen on Hyvinvointikylän perustaja ja fyysisen tilan isäntä. Työskenneltyään yli 20 vuotta markkinoinnin, palvelumuotoilun ja verkkoliiketoiminnan parissa, hän halusi tehdä jotain konkreettista ja merkityksellistä. Viimeisen viiden vuoden ajan hän on omistautunut hyvän tekemiseen, ensisijaisesti auttamalla syrjäytymisvaarassa olevia lapsiperheitä.

Muita presiksiä

Jaani ja animaatiot
Perjantaipresis
Webanimaatioilla lisää liksaa?
Miten käy kasvutavoitteiden
Perjantaipresis
Miten käy kasvutavoitteiden, kun olemme kaikki samassa suossa?
Startupin johtaminen sadan hengen yritykseksi
Perjantaipresis
Startupin johtaminen sadan hengen yritykseksi

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää