Fraktio

OWASP top 10 tietoturvabugien riskit ja torjuminen

Puhuja:

Teemu Vesala
,
Blueprint Genetics

Pidetty:

20.09.2019

Kategoriat:

Perjantaipresis, Teknologia

Moderneilla sovelluksilla on paljon riippuvuuksia. Devauksen aikainen tietoturva voi olla kunnossa, mutta kun järjestelmä siirtyy tuotantoon ja mahdollisesti hyvinkin hitaaseen ylläpitosykliin, riippuvuuksista saattaakin löytyä tietoturva-aukkoja. Mitä ennen projektia, projektin aikana ja sen jälkeen pitäisi ottaa huomioon? Tänä perjantaina (20.9.2019) Teemu Vesala pohtii asiaa pääasiassa DevOpsin kantilta, mutta sivuaa myös myyntiä, roolituksia ja vastuuta sovelluksen tuotantoon menon jälkeen.

Teemu Vesala on päivisin Senior DevOps Blueprint Geneticsillä ja öisin laatu- ja turvallisuusaktivisti, jonka mielestä vain turvallisilla softilla on arvoa käyttäjilleen. Teemulla on hurjan laaja tietämys ohjelmistojen kehityksestä ja hän mielellään jakaa oppejaan erilaisissa tapahtumissa.

Muita presiksiä

Jaani ja animaatiot
Perjantaipresis
Webanimaatioilla lisää liksaa?
Miten käy kasvutavoitteiden
Perjantaipresis
Miten käy kasvutavoitteiden, kun olemme kaikki samassa suossa?
Startupin johtaminen sadan hengen yritykseksi
Perjantaipresis
Startupin johtaminen sadan hengen yritykseksi

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää