Fraktio

Visuaalinen ohjelmointi

Puhuja:

Suvi Syrjäläinen
,
Kodarit

Pidetty:

31.05.2019

Kategoriat:

Perjantaipresis, Teknologia

Ohjelmoinnin opiskelu sekä harrastus- että alanvaihtomielessä on tällä hetkellä kuuminta hottia. Moni kyselee, mistä olisi paras lähteä liikkeelle.
Kodareiden Suvi Syrjäläisen vastaus on opetella ohjelmoinnissa tarvittavat algoritminen ajattelu ja perusrakenteet visuaalisella ohjelmoinnilla ja siirtyä siitä samojen rakenteiden kirjoittamiseen Python-koodilla.

Aloittelija tai visuaalista ohjelmointia kokeillut ja sillä ensimmäisen pelinsä ohjelmoinut on usein samaa mieltä. Pidempään koodanneen Pentti Perusinsinöörin mielestä pupujen hypyttely oman ohjelmakoodin avulla on lasten hommaa. Aikuisen pitää osata aloittaa ohjelmien kirjoittaminen algoritmeja kirjoittamalla. Tästä sisuuntuneena Suvi osoittaa nyt, että hyppivien pupujen takana on aikuisten oikeaa asiaa.

Suvi Syrjäläinen on toiminut ohjelmistosuunnittelijana vuodesta 2000 ja perustanut vuonna 2016 Kodarit-koodikoulun. Suvin ammatillinen intohimo pohjautuu haluun löytää koodausopetuspedagogiikka, jolla sekä lapset että aikuiset innostuvat ohjelmoinnista ja tämän myötä ohjelmoinnin ihanuuden, mielekkeyyden sekä epätoivoisen vaikeuden sekaisen ilosanoman levittäminen ihan kaikille.

Muita presiksiä

Jaani ja animaatiot
Perjantaipresis
Webanimaatioilla lisää liksaa?
Miten käy kasvutavoitteiden
Perjantaipresis
Miten käy kasvutavoitteiden, kun olemme kaikki samassa suossa?
Startupin johtaminen sadan hengen yritykseksi
Perjantaipresis
Startupin johtaminen sadan hengen yritykseksi

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää