Fraktio

Digitaalisuus jakaa matkailukenttää

Puhuja:

Antti Huttunen
,
Retkipaikka

Pidetty:

24.05.2019

Kategoriat:

Perjantaipresis

Retkipaikan Antti Huttunen kertoo presiksessään digitaalisuuden käynnistämästä uusjaosta, joka on meneillään matkailukentässä. Ostokäyttäytyminen muuttuu, ekosysteemit kehittyvät ja lainsäädäntö muuttaa toimintaympäristöä. Visit Finlandin johdolla on luotu tiekartta, jonka kautta Suomesta tehdään maailman johtavaa matkailumaata digitaalisuuden mahdollisuudet hyödyntämällä.

Antti Huttunen on Retkipaikan perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on vaikuttava yli 35 vuoden kokemus luonnosta ja melkein 20 vuoden kokemus digitalisoituvasta ja digitaalisesta mediasta. Huttunen johti neljän vuoden ajan Ylen digitaalista markkinointia ja oli kehittämässä Yle Areenasta yhtä Suomen suosituinta VOD-palvelua. Yhdeksi suurimmista aikaansaannoksistaan Antti kertoo Metsien kätkemä tv-sarjan, joka pääsi komeasti ehdolle myös Kultaisessa Venlassa.

Muita presiksiä

Jaani ja animaatiot
Perjantaipresis
Webanimaatioilla lisää liksaa?
Miten käy kasvutavoitteiden
Perjantaipresis
Miten käy kasvutavoitteiden, kun olemme kaikki samassa suossa?
Startupin johtaminen sadan hengen yritykseksi
Perjantaipresis
Startupin johtaminen sadan hengen yritykseksi

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää