Fraktio

Miten funktionaalista ohjelmointia voisi oppia kohtuullisin ponnistuksin?

Puhuja:

Juuso Vuorinen
,
Ideal Learning Oy

Pidetty:

10.05.2019

Kategoriat:

Perjantaipresis, Teknologia

Funktionaalinen ohjelmointi tunkee vähän joka paikkaan. Luuppeja on yhä vähemmän ja mappeja yhä enemmän. Se ei ole ihme, sillä helposti testattava, turvallinen ja helpommin tulkittava ohjelma on kilpailuetu niin räätälöidyissä softaprojekteissa kuin pitkään haudutetuissa softatuotteissakin.

Perjantaipresiksessä keskustellaan, miten oppilaat mieltävät funktionaalisen ohjelmoinnin, millaisia kynnystaitoja funktionaalisen ohjelmoinnin oppimiseen sisältyy, millaisia väärinkäsityksiä ja pelkoja oppilailla yleensä on ja mitä seikkoja kannattaa ottaa huomioon, kun aloittaa funktionaalisen ohjelmoinnin opiskelun.

Keskustelua johdattelee pitkän päivätyön ohjelmoinnin opettajana tehnyt Juuso Vuorinen, joka on erityisesti kahden viime vuoden aikana törmännyt funktionaalisen ohjelmoinnin oppimis- ja opetushaasteisiin.

Muita presiksiä

Jaani ja animaatiot
Perjantaipresis
Webanimaatioilla lisää liksaa?
Miten käy kasvutavoitteiden
Perjantaipresis
Miten käy kasvutavoitteiden, kun olemme kaikki samassa suossa?
Startupin johtaminen sadan hengen yritykseksi
Perjantaipresis
Startupin johtaminen sadan hengen yritykseksi

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää