Fraktio

Hallitsenko kännykkää vai hallitseeko kännykkä minua?

Puhuja:

Artur Gajewski
,
Fraktio

Pidetty:

14.12.2018

Kategoriat:

Perjantaipresis

Älypuhelimesta on tullut ihmisille käden jatke. Se on kumppani (tai loinen), joka kulkee mukana kaikkialle. Monelle se on asia, jota katsotaan illalla viimeiseksi ennen nukahtamista ja ensimmäiseksi kun aamulla herätään. Artur kyllästyi tähän ja alkoi pohtimaan hallitseeko kännykkä elämää. Pohdinnan seurauksena AaGee aloitti kuukauden mittaisen kokeilun, jossa lopetti älypuhelimen käytön ja otti tilalle nostalgisen näppäinpuhelimen. Tällä viikolla perjantaipresiksessä (14.12.2018, klo 16) Artur kertoo meille kokeilunsa opit.

Artur Gajewski on Fraktion pisin ja lempein ihminen. Pituutta pidempää on ainoastaan AaGeen kokemus IT-alalta. Vapaa-ajallaan Artur patikoi ja retkeilee, geokätkeilee, maalaa, pelaa roolipelejä ja viettää aikaa perheen kanssa.

Muita presiksiä

Perjantaipresis
Teknologiademoista uuteen liiketoimintaan
Virpi Vaittinen puhuu ennakoinnista
Perjantaipresis
Kuinka hyödyntää ennakointia vuonna 2021?
Nörttilive 2020
Perjantaipresis
Nörttilive 2020

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Chief Experience Officer

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää