Hyppää sisältöön
Fraktio

Räätälöidyt näppäimistöt

Puhuja:

Oliver Granlund

Pidetty:

10.12.2021

Kategoriat:

Perjantaipresis

Näppäimistöt ovat tietokoneiden yleistyttyä muuttuneet paljon asettelultaan mutta myös raudaltaan. 1900-luvun koodarit muistelevat miten hyviä IBM-näppäimistöt olivat samaan aikaan kun Apple lanseeraa uusiin MacBookeihin päivitetyn näppäimistön. Onko vanhassa vara parempi ja mitä vaihtoehtoja meillä on tänäpäivänä markettien gamer-tuotteiden sijaan?

Oliver Granlund rakensi ensimmäisen oman mekaanisen näppäimistön 2018 ja on siitä lähtien ollut syvällä räätälöityjen näppäimistöjen harrastuksessa. Tämän seurauksena on syntynyt mm. Finnish Mechanical Keyboard Community jota hän ylläpitää, sekä hänen itse suunnittelema näppäimistörunko nimeltään Neito. Presiksen tavoitteena on avartaa vaihtoehtoja ja auttaa sinua löytämään itsellesi parhaiten sopiva työväline.

Tervetuloa mukaan! Tapahtuma järjestetään hybridinä. Voit tulla presikseen paikan päälle toimistollemme Helsingin Kamppiin tai hypätä linjoille seuraamaan striimiä omalta koneeltasi klo 16 alkaen.

Jos tulet tapahtumaan paikan päälle, ilmoittaudu ennakkoon. Otamme vieraita rajallisen määrän. Tulethan paikalle vain, jos olet terve, saanut kaksi koronarokotetta, sairastanut koronan vastikään tai käynyt testissä negatiivisin tuloksin edellisen vuorokauden aikana.

Muita presiksiä

Ilmari Kumpula valmentaa
Perjantaipresis
Mitä ovat lohkoketjut ja kryptovaluutat?
Teemu Puuska
Perjantaipresis
Palautteen voima: Miten työntekijöiden antama vertaispalaute vaikuttaa yksilöön ja organisaatioon?
Perjantaipresis_valmennus
Perjantaipresis
Valmentaminen etäaikana

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi