Hyppää sisältöön
Fraktio
Pekkis luennoi ja opettaa Åbo Akademissa

Eikö Suomen rankin React-valmennus ole sinulle riittävän rankka? Vai kävitkö kurssin jo, ja haluat oppia lisää? Meillä on sinulle hyviä uutisia.

Noin puolentoista vuoden ajan olen opettanut Reactia Suomen rankimman React-valmennuksen puitteissa. Kahden päivän käytännönläheinen rykäisy on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi, ja kurssin rakenne ja sisältö ovat hioutuneet ajan saatossa aika meheväksi. Olen tyytyväinen, pääasiassa siksi että oppilaat ovat olleet tyytyväisiä!

Samaan aikaan olen tullut tietoiseksi rajoistani. Kahdessa päivässä ehdin opettamaan paljon, mutta en kaikkea. Etenkin valmennuksen toisen päivän loppupuolisko on aina tuntunut samaan aikaan sekä tyhjältä että täydeltä. Valinnaista opetettavaa on niin paljon, että hyödyllisiä asioita jää joko käymättä läpi kokonaan, tai sitten ehdin käymään ne läpi hyvin pintapuolisesti.

Tiedän enemmän, haluaisin kertoa enemmän, mutta kahdessa päivässä joudun tiivistämään ja keskittymään kaikkein olennaisimpiin asioihin.

Mielessäni kypsyi ratkaisu: vielä rankempi jatko-osa rankimmalle valmennukselle. Siitä tulkoon uusi inspiraation ja voimautumisen lähde kaikkein karvaisimmille koodareille. Ja totta kai heille, jotka ovat käyneet ensimmäisen osan läpi menestyksekkäästi!

Fraktion React-jatkokurssi

Agenda on sama kuin peruskurssissa. Koodaamme kiihkeässä ja käytännönläheisessä kahden päivän tehovalmennuksessa tuotantovalmista ja AAA-laatuluokkaista React-sovellusta opein ja välinein, joita voit sellaisenaan ja vaikka seuraavana päivänä soveltaa työprojekteissasi.

Jatkamme suoraan siitä mihin peruskurssin lopuksi jäimme, ja sukellamme entistä syvemmälle oppeihimme ja välineisiimme. Pian saat paitsi aikaan, myös ymmärrät syvällisemmin mitä ja miksi tapahtuu!

Valmennus tapahtuu asianmukaisen kokoisessa ryhmässä (max. 10 henkeä), joka koostuu kaltaisistasi. Emme harrasta kalvosulkeisia, vaan koodaamme ja keskustelemme koodauksesta vertaisten kesken.

Kenelle kurssi sopii?

Valmennus sopii sinulle, jos olet kokenut sovelluskehittäjä ja tulet tarvitsemaan Reactia ja ajanmukaisia fronttikehitysvälineitä seuraavissa projekteissasi. Oletamme, että puhut HTML:ää, CSS:ää ja JavaScriptiä sujuvasti. Ymmärrät pääpiirteittäin asiat ja konseptit, jotka opetamme peruskurssillamme. Voit joko olla osallistunut valmennukseen tai omata riittävän kokemuksen ja taidot valmiiksi.

Mukaan valmennukseen tarvitset:

 • Avoimen mielen
 • Oman koneen
 • Tuoreen node.js:n (8.x) ja Yarnin valmiina toimintaan. Materiaalit toimitamme etukäteen.

Valmentaja

Valmentajana toimii React-saarnaaja ja -valmentaja Mikko “Pekkis” Forsström, vuoden 2015 JavaScript-väsymyksen ja ensimmäisen selainsodan veteraani. Hän käyttää valmennuksessa opettamiaan juttuja päivittäin työssään ohjelmistokehittäjänä, ja on koodannut Reactilla tosielämän isoissa ja pienissä projekteissa yli kolme vuotta. Webbiä sankarimme on tunkannut kohta neljällä vuosikymmenellä.

Pekkikseen voi tutustua vaikkapa käymällä miekkosen LinkedIn-profiilissa, katselemalla React-saarnan, lukemalla Tivin artikkelin JavaScript-sovelluskehyksistä ja perehtymällä hänen ajatuspäästöihinsä blogissamme.

Jos haluat jutella Pekkiksen kanssa valmennukseen tai koodaamiseen liittyvistä asioista, voit soittaa miekkoselle numeroon 050-3028030.

Sisältö

Kahden päivän aikana koodaamme pientä sovellusta, joka toimii läpileikkauksena tosielämän haasteista. Etenemme loogisesti kohti lopullista maalia, ohjelmiston julkaisua. Valmennukseen on pyritty tiivistämään viimeisetkin lirahdukset opettajan osaamisesta (valmentajaa ei ole satutettu valmennuksen valmistelussa).

Joitakin avainsanoja:

 • GraphQL ja Apollo
 • SSR (Server Side Rendering)
 • PWA (Progressive Web Application)
 • Internationalisaatio ja lokalisaatio
 • Tilan suunnittelu ja optimointi
 • Reititys: kirjastoja ja kirjastojen filosofisia eroja
 • CSS:n uusimmat tuulet
 • Styled Components: edistynyt käyttö
 • Webpack pintaa syvemmältä
 • B(r)oilerplatet
 • Komponenttien visuaalinen kehittäminen ohjelmistosta erillään
 • Flow & TypeScript
 • Testaus
 • Deployaus (pilveen / ei pilveen / Serverless).
 • Koodin uudelleenkäyttö ja jakaminen

Seuraava valmennus

Seuraava React-jatkokurssi järjestetään toimistollamme Kampissa:

 • 12.-13.3.2018 (LOPPUUNMYYTY!)
 • Järjestämme tarpeen mukaan! Kysy!

Aloitamme valmennuspäivät klo 9.00 ja lopetamme 16.00. Fraktio pistouvaa aamiaisen, lounaan ja välipalat / herkut.

Hinta on 1 495 €/hlö (+ alv). Jos haluat mukaan, ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen: valmennus@fraktio.fi.

Valmennusta isommalle poppoolle?

Jos teitä on monta tai haluat oppia omassa rauhassa oman firmasi tyyppien kanssa, järjestämme mielellämme privaattikurssin joko teidän tai meidän tiloissamme, teille sopivana ajankohtana, sopivaan pakettihintaan. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi