Fraktio
Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

Tuike Järvi on empaattinen vahva nainen maalta. Kotona Klaukkalassa asustaa Tuiken kanssa kolme pörröistä otusta – yksi mies ja kaksi kissaa. Klaukkalasta löytyy myös neljät liikennevalot ja lehmiä.

Fraktiolla Tuike auttaa työkavereita pysymään iloisina ja tuntemaan kuuluvansa osaksi jotain suurta ja tärkeää. Hän myös tarjoaa asiakkaille paljon leivoksia ja ratkaisuja digitaalisiin unelmiin.

Tuike rakastaa erilaisia retkiä, syö mielellään jäätelöä ja viettää aikaa maastopyörän selässä. Hänen salainen taitonsa on yhden varpaan heiluttaminen niin, että muut varpaat eivät liiku. Jos Tuiken haluaa nauramaan, kannattaa kaivaa esiin Muumi-meemit tai pyytää Tuiken miestä tanssimaan.

Ajatuksiani

BisnesYrityskulttuuri

Julkaisimme uudet kotisivut

Tervetuloa uusille sivuille! Kotisivuprojekti on ollut meille tärkeä sisäinen ja yhteinen projekti. Lähes jokainen fraktiolainen on jollain tapaa upottanut pienet sormensa uusien kotskasivujen tekoon. Edellisten sivujen julkaisun jälkeen on tapahtunut paljon. Olemme kasvaneet, muuttaneet, laajentaneet tarjoamaa, ja kaiken kaikkiaan mutatoituneet lähes jokaisella mahdollisella mittarilla. Uusien kotskien myötä haluamme tuoda entistä kirkkaammin esiin sen kokonaisvaltaisen osaamisen […]

Fraktion uudet kotisivut

BisnesYrityskulttuuri

Kuinka turvata kasvua?

Kasvusta voi puhua monella eri tasolla. Voidaan miettiä millä toimenpiteillä sitä saadaan aikaa, onko nykyisessä kohderyhmässä riittävästi kasvun mahdollisuuksia tai milloin on aika pivotoida toimintaa täysin uusille kasvualueille.

TeknologiaYrityskulttuuri

Postia ja Terveystaloa yhdistävät samat pohdinnat kuin tekkifirmoja

Miten saisimme loppukäyttäjän arkea helpotettua? Mitkä ovat oikeat teknologiavalinnat kun kehitämme uusia mobiilipalveluita? Onko React Native hyvä valinta jatkoon, jos jopa Airbnb luopui siitä? Täysin eri toimialoilta olevat talot painivat samojen pohdintojen parissa päivittäin. Yhteisenä intressinä on toimivampi tulevaisuus mobiilissa.

Fraktion toimistoa

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää