Fraktio
Teemu Virta

Teemu Virta

Ohjelmistokehittäjä

Teemu on kokenut full-stack kehittäjä, jolla on laaja osaaminen eri toimialoilta. Teemun nykyisiin intohimoihin kuuluvat tiimin ja asiakastyön johtaminen sekä funktionaalinen ohjelmointi. Tiukan kädenpuristuksen omaava Teemu kuvailee itseään ei-tekniseksi ohjelmistokehittäjäksi, jonka ihanneprojekti koskettaisi tavan tallaajaa jollain tavalla.

Modernin teknologiastäkin hanskaava Teemu harrastaa vapaa-ajalla musiikkia ja ördäilyä eli örinälaulamista. Telkkari tykkää myös pelailla ystävien kanssa ja pitää itsestään huolta kuntosalin avulla, ja koodaa kaikkea kivaa, silloin kun ehtii!

Ajatuksiani

BisnesTeknologia

Kysy meiltä: Mobiilikehitys ja React Native

Mobiilikehitys on osa Fraktion arkea. Meiltä usein kysytään miten mobiilisovellusta kannattaisi lähteä rakentamaan ja mitä asioita mobiilikehityksessä tulisi ottaa huomioon. Päätimme järjestää kevyen kysely ja vastaus -tuokion. Kysyimme ihmisiltä somessa mitä he haluaisivat tietää mobiilikehityksestä ja varsinkin React Nativesta. Päiviä ennen kesälomien alkua katsoimme Fraktion kokeneiden kehittäjien kysymyksiinne vastauksia yhdessä Meetsin välityksellä.  IG-kyselyn kuvassa Fraktion […]

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää