Fraktio
Sanna Launonen

Sanna Launonen

Ohjelmistokehittäjä

Sanna on webbukehittäjä, jota motivoivat ongelmanratkaisu ja monipuolinen yhteistyö kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Sanna ajattelee aina asiakkaan näkökulmaa ja etsii tapoja kehittää omaa osaamistaan.

Sanna on ollut aiemmin viestintä- ja sisällöntuotantohommissa, mutta tutustuttuaan koodaamisen ihmeelliseen maailmaan oli se rakkautta ensi silmäyksellä. Nyt tämä rohkea ja ulospäinsuuntautunut alanvaihtaja ilahduttaa meitä toimistolla samalla toteuttaen suurta intohimoaan mm. Reactin parissa.

Kotona Sannalla on Haiku-koira, jonka kanssa lenkkeily pitää Sannan aktiivisena. Ilman Haikua Sanna varmaankin pelaisi kaiket illat. Tai ehkä löytäisi enemmän aikaa rakkaalle tanssiharrastukselleen.

Ajatuksiani

Yrityskulttuuri

Oma aito itseni

Siirryttäessä uusiin työtehtäviin, on aina tarve näyttää kykynsä. Osaan sitä, pystyn tähän, mä handlaan nää jutut! Henkilökohtaisesta kokemuksesta sanoisin, että tämä voi päteä sekä uran alkuvaiheessa että myöhemminkin työelämässä. Paine voi olla jopa kovempi, jos taustaa työelämästä on jo, mutta aivan toiselta alalta.

Sanna Fraktiolta

Kiinnostuitko?

Tuike Järvi

Tuike Järvi

Myyntijohtaja

040 059 2123
tuike.jarvi@fraktio.fi
Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Käytämme evästeitä sivun kehittämiseen.Lue lisää