Hyppää sisältöön
Fraktio

Iskät ja äiskät toimistolla

Elsa-Maija Lehto

Fraktio
Yrityskulttuuri

Me viihdymme toimistollamme hyvin. Halusimme esitellä kotipesäämme myös rakkaillemme ja näyttää missä me fraktiolaiset vietämme päivämme.  Siksi kutsuimme vanhemmat ja isovanhemmat ja siskot ja veljet ja serkut ja lemmikit ja lapset ja kaimat toimistollemme.  Ja arvatkaapa mitä? Tänne tuli paljon väkeä!

Ajatus perhepäivästä on peräisin neljän vuoden takaa, jolloin järjestimme fraktiolaisten ensimmäisen vanhempainillan. Nimi vaihdettiin tällä kertaa muotoon perhepäiväksi, koska paikalle oli tulossa vanhempien lisäksi lapsia, puolisoita ja muita sukulaisia.

Perhepäivänä pidettiin huolta siitä, että mussukoille oli tarpeeksi herkkua tarjolla.

Perhepäivä aloitettiin tietenkin herkuttelulla. Mansikoita ja kuppikakkuja katosi suihin ja samalla ihmeteltiin ääneen yhdennäköisyyksiä ja yriteltiin arvata kuka on kenenkin äiti ja isä.

Pienimmät vieraat seurasivat päivän touhuja turvallisesti sylistä.

Uusi sukupolvi striimaajia on jo koulutuksessa.

Valkotaulut täyttyivät vuokaavioista ja tärkeistä matemaattisista kaavoista.

Kun vatsat alkoivat täyttyä, istutimme perheemme presistilaan ja kerroimme hieman Fraktion  sekä toimistorakennuksen historiaa. Täällä kun on aikaisemmin asustanut Valtion elokuvatarkastamo, joten tilalla on paljon tarinoita kerrottavanaan. Esittelimme myös muutamia asiakkaitamme, koska niiden kautta oli helpompi kertoa millaisia asioita teemme työksemme. Moni läheinen olikin kuullut asiakkaista, ja esitti meille tiukkoja kysymyksiä projekteista.

Oli ihanaa nähdä paljon uusia, mutta tutun oloisia kasvoja toimistolla.

“Virallisen” osuuden jälkeen katseltiin vanhoja joulukalenterivideoita ja tutustuttiin toimistoon ja toisiimme. Moni iskä ja äiskä lupasi tulla toistekin käymään, ja vähintäänkin pistäytyä ohikulkiessaan kahvilla.

Saimme perhepäivän jälkeen palautetta yhdeltä vanhemmista:

“Katselin vielä niitä eilisiä kuvia Fraktiolta ja samalla vauhdilla silmäilin muutenkin Fraktiota. Ja tuli mieleen, että oon kyllä melkoisen ylpeä siitä, että poika on töissä sellaisessa paikassa. Kun sitä pieneksi hetkeksi pysähtyy ajattelemaan, aika huikeata!

Tuo Fraktion tapa on aika uniikki tapa toimia ja minusta on kunnia saada olla mukana siinä. Muutaman firman toimintaa nähneenä väittäisin, että se on hyvin harvinainen toimintamalli – joka vaatii toimiakseen tosi hyvän ja fiksuista (ja myös kypsistä) ihmisistä koostuvan porukan.”

Kiitos kaikille kun olitte mukana <3 Päivästä jäi hyvä ja lämmin olo.

Muita artikkeleita

Oppiminen Fraktiolla
Blogi
Osaamisen kehittäminen Fraktiolla

Kiinnostuitko?

Joonas Pajunen

Joonas Pajunen

Toimitusjohtaja

050 382 3488
joonas.pajunen@fraktio.fi
Petteri Hellgren Fraktio

Petteri Hellgren

Chief Growth Officer

045 279 3970
petteri.hellgren@fraktio.fi